December 2, 2022 11:41
Скопје

Без струја утре реонот околу Блаце

Без електрична енергија утре ќе останат дел од корисниците во Oпштина Чучер Сандево.

– Во периодот од 08:00 до 12:00 часот без струја ќе бидат корисниците „Филип Инженеринг”, „Трансмет” Блаце, Терминал Блаце, Граничен премин Блаце, село Горно и Долно Блаце во Општина Чучер Сандево, информираат од РЦУК Скопје.