Скопје

Без струја утре неколку улици во Аеродром и Кисела Вода

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 20.01.2022 година (четврток), поради закажани технички зафати во системот, без електрична енергија ќе останат:

Во време од 08.00 – 13.30 часот зграда број 37 на бул. Партизански Одреди – сите станови и стопански објекти (о. Центар),

во време од 09.00 – 12.00 часот дел од ул. Генерал Михајло Апостолски (о. Аеродром) и

во време од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од улиците Мариовска, Мегленска и Милан Мијалковиќ (о. Кисела Вода), како и дел од корисниците од улиците Пандил Шишков, Коста Новаковиќ и дел од бул. Трета Македонска Бригада околу крстосницата со ул. Коста Новаковиќ (о. Аеродром).

watch anime. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

SK8 the Infinity (Dub)

Mieruko-chan Episode 7

Hunter x Hunter (2011) Episode 147

AnimeDao Death Note (Dub)

Naruto Episode 217