October 22, 2021 09:18
Скопје

Без струја утре и задутре ќе останат повеќе делови од Скопје

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа утре и задутре без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од општините Сарај, Центар, Чучер Сандево и Кисела Вода, соопштуваат од РЦУК – Скопје.

Во периодот од 9.00 до 15.00 часот без напојување со електична енергија ќе останат корисниците од селата Рашче, Копаница и Бојане, Општина Сарај.

Во периодот од 8.00 до 12.00 часот без струја ќе останат корисниците од улицата „Македонија (делот од Рекорд до ресторан Пелистер), Општина Центар.

Во периодот од од 9.00 до 14.00 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците од селата Побожје и Кучевиште, Општина Чучер Сандево.

Во периодот од 12.00 до 15.00 часот без напојување со електична енергија ќе останат корисниците од улиците „Марко Орешковиќ” непарни броеви од 59-71, „Димо Хаџи Димов“ непарни броеви од 177 – 181 и „Димо Хаџи Димов” парни броеви 134 – 152, Општина Кисела Вода.

Shuangsheng Lingtan Episode 20

Ninja Nonsense (https://animetv.cc/m/2Ygy) Episode 12

Website https://animebee.to: Watch Bavi Stock animebee Episode 2 stream anime online

Tsukigakirei (https://animeflix.nl/m/NDPx) Episode 12

Vingle: https://www.vingle.net/posts/3825125

Utellstory: https://www.utellstory.com/profile/stories/77224