October 22, 2021 12:01
Скопје

Без струја утре делови од Кисела Вода, Чаир, Карпош и Сопиште

Од 8 до 15.30 часот утре (21 септември) без електрична енергија ќе бидат корисниците на дел ул. „Ѓорѓи Сугаре” 16 и од ул. „Михаил Чеков” број 4 и 9 во општина Кисела Вода, соопшти Центарот за управување со кризи по известување од ЕВН Македонија а.д..

Од12 до 14 часот утре струја ќе немаат и корисниците на ул. „Евлија Челебрија” 1 и Детскиот театар Центар во општина Чаир, а од 9 до 12 часот и корисниците на дел од ул. „Јустинијан Први”, КАМ Маркет, Дисконт ГИГО Трејд и околните објекти до автобуската станица во општина Кисела Вода, како и корисниците од ул. „Леринска” – објектите со број 62А, 62Б, 64А, 64Б, 66А и 66Б во општина Карпош.

Според известувањето на ЕВН Македонија а.д., од 9 до 11 часот утре без електрична енргија ќе бидат и корисниците на ул. „Самоилова” 94 и Фонд центар за исламска цивилизација во општина Чаир, од 9:45 до 13:30 часот корисниците на дел ул.„Козле” околу броевите 107 до број 122, ул.„Козле” подулица 2 и околните улици во општина Карпош.

Од10 до 14:30 часот струја ќе немаат и корисниците на дел од село Горно Соње напојуван од ТС Соње Коштан 8 во општина Сопиште. 

Watch No Money Omake episodes Episode 4

AniWatch: BanG Dream! Garupa☆Pico: Oomori anime episode 26 online free at https://aniwatch.pro aniwatch.me

The Golden Flower Episode Full

RIN-NE (https://kissanime.mx/m/3eN) Episode 25

Forum1 shellmo: http://forum1.shellmo.org/member.php?action=profile&uid=1144296

Mobypicture: http://www.mobypicture.com/user/gogoanimebe