September 23, 2019 07:33
Скопје

Без струја утре делови на Ѓорче Петров, Сопиште и Карпош

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека утре се планирани следните технички зафати во електросистемот и без електрична енергија ќе останат:

во периодот од 9:00 до 14:30 часот, с. Волково, дел од ул. „3“, ул. „95“, ул. „100“ објект „Ажур“ и околина, ул. „101“ и ул. „103“ (општина Ѓорче Петров),

во периодот од 9:00 до 11:00 часот дел од с. Горно Соње (м.в.Под Брег) (општина Сопиште), и,

во периодот од 9:00 до 15:00 часот дел од ул. „Мирка Гинова“ (општина Карпош).

Нови вести

Инфраструктура на Скопје се уште не е подготвена за велосипедска револуција

Filip

Помор на риби во реката Вардар

Igor

Хуманитарната трка „Подај рака 2019″ за поддршка на заболените од Вилсон

Igor