August 20, 2019 01:07
Скопје

Без струја корисниците на улицата Прашка

Од „ЕВН Македонија“ известуват дека се планирани технички зафати во дистрибутивната електромрежа во Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:од 10 до 13 часот корисниците на улица Прашка згр.бр.21 и објектите околу гимназијата „Нова“, од 9 до 14 часот корисниците од дел од село Кучково и од 8 до 13 часот корисниците од дел од село Долно Количани.

Нови вести

Мирчевски од Чучер-Сандево: Успешните аграрни реформи и економски политики се потврдуваат, се повеќе пари завршуваат назад кај граѓаните

Filip

Општина Карпош за Трнодол: Реакциите од граѓаните се потврда за нашата транспарентност

zane

Потпишан договорот за финансирање на центарот за развој на скопскиот плански регион за 2019

Igor