January 29, 2022 08:18
Скопје

Без струја делови од Скопје

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека денеска, поради веќе закажани технички зафати, без електрична енергија ќе останат:

– од 9 до 12 часот делот спроти паркот во Реонски центар во Аеродром, и тоа ул. 1613 со зградите 22, 24, 26 и 28 (општина Аеродром);

– од 9 до 14 чсот дел од с. Кучково (општина Ѓорче Петров) и

– од 9.45 до 13.30 часот улицата Ѓорче Петров бр. 28 – блок 11/3, 11/4 и 11/5, како и зградата бр. 12 (старскиот дом) и „КАМ маркет“ (општина Ѓорче Петров).

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

The Daily Life of the Immortal King [Chinese Dub] Episode 11

anime streaming Horimiya (Dub)

anime to watch AniWatch Record of Ragnarok

anime website My Hero Academia (Dub)

watch anime Boruto: Naruto Next Generations