December 9, 2022 14:21
Скопје

Без струја делови од Скопје

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска (четврток) без електрична енергија ќе останат:

– Во периодот од 8:30 до 15:30 часот, корисниците од с. Арнакија, Чајлане, Буковиќ, Раовиќ, Семениште, Ласкарци и Паничари (општина Сарај )

– Во периодот од 10:30 до 11:30 часот, корисниците од ул. Хаџи Трајко (општина Аеродром)