December 3, 2022 10:15
Скопје

Без струја делови од неколку скопски општини

Од ЕВН Македонија известуваат дека денска без електрична енергија ќе останат:

– Во периодот од 08.00 до 13.30 часот, корисниците од ул. Христо Татарчев 23(општина Кисела Вода),

– Во периодот од 08.30 до 14.30 часот, корисниците од Средно Водно, врв Водно (општина Центар), Горно Нерези (општина Карпош) и с.Крушопек (општина Сарај),

– Во периодот од 09.00 до 14.0 часот, корисниците од ул.13 во Сопиште (општина Сопиште).