August 19, 2019 10:28
Скопје

Без струја делови на Центар, Чаир, Чучер Сандево и Студеничани

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија ќе останат делови на Центар, Чаир, Чучер Сандево и Студеничани.

Во периодот од 12 до 15 часот струја ќе немаат корисниците од зградата од блок 12 на улицата Васил Главинов во општина Центар.
Во периодот од 10 до 15 часот корисниците од улицата Црвена Вода во општина Центар.
Во периодот од 8.30 до 11.30 часот корисниците од зграда од блок 20 на улицата Васил Главинов бр. 3 во општина Центар.
Во периодот од 9.30 до 13.30 часот корисниците од бр. 8 и бр. 10 на улицата Самоилова, поранешната фирма „Рубин кармин“ и Фондацијата „Центар за исламска цивилизација“ во општина Чаир.
Во периодот од 9 до 14.30 часот корисниците од дел од с. Мирковци во општина Чучер-Сандево.
Во периодот од 9 до 15 часот корисниците од дел од с. Батинци во општина Студеничани.

Нови вести

Променет сообраќаен режим на улицата „Ѓорче Петров“

Daniela

Скопјани уште денеска можат да предлагаат нови имиња на улици

Igor

Градоначалникот Темелковски се вклучи во гаснење на пожарот во Пинтија

Igor