September 23, 2019 05:13
Скопје

Без струја делови на Карпош, Кисела Вода и Центар

Од „ЕВН Македонија“ АД информираат дека поради планирани технички зафати во електросистемот денеска без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 12 до 14 часот корисниците на улицата Козле, од бр. 15 до бр. 21 (општина Карпош);

– во периодот од 9 до 15 часот корисниците на дел од улицата Саса – 2, населба Пинтија (најгорниот дел) (општина Кисела Вода); и

– во периодот од 8.30 до 11 часот корисниците на дел од улицата Васил Ѓоргов (кај новото училиште „Капиштец“), дел од улицата Адам Мицкиевич (општина Центар).

Нови вести

Инфраструктура на Скопје се уште не е подготвена за велосипедска револуција

Filip

Помор на риби во реката Вардар

Igor

Хуманитарната трка „Подај рака 2019″ за поддршка на заболените од Вилсон

Igor