Скопје

Без струја делови на Аеродром, Центар и Сопиште

Од ЕВН Македонија известувaaт дека утре поради закажани технички зафати во мрежата, без електрична енергија ќе останат:

во време од 9:00 – 15:00 часот Бензинска станица Окта на бул. Трета македонска бригада, неколку помали објекти на крстосницата Трета македонска бригада до бензинска Окта во правец кон Центар, неколку помали објекти на раскрсница Трета македонска бригада со ул. Коста Новаковиќ, бул. Трета македонска бригада бр. 31-Б, ул. Пандил Шишков бр. 24 и бр. 26 и ул. Коста Новаковиќ бр. 1-А (о. Аеродром);

во 9:00 – 16:00 часот дел од с. Долно Лисиче – ул 1 од пругата до Маркет ДИМ (о. Аеродром);

од 10:00 – 12:00 часот кула 22 и зграда бр. 18 од Градски ѕид на ул. Димитрија Чуповски (о. Центар) и

во време од 12:00 – 13:00 часот дел од ул. 24 во Сопиште (о. Сопиште).

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

AniWatch Seirei Gensouki: Spirit Chronicles

english dubbed anime AniWatch My Hero Academia Season 5 (Dub)

watch subbed anime Seirei Gensouki: Spirit Chronicles

AniWatch Tokyo Revengers Episode 23 - Uncen

AniWatch Hunter x Hunter (2011) Episode 143