March 7, 2021 19:21
Скопје

Без вода утре ќе бидат дел од граѓаните во неколку скопски улици

Без вода, утре од 9 часот ќе бидат дел од корисниците на улиците: „Светозар Марковиќ“, „Цицо Поповиќ“, „Истарска“ и дел од „Битолска“ и „Крушевска“ како и Веро Џамбо.

Како што информираат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“, прекинот во водоснабдувањето е поради дефект на затворач на улица „Светозар Марковиќ“, раскрсницата со „Цицо Поповиќ“.

Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou. (https://animedao.nl/m/XWk9) Episode Preview at website https://animedao.nl. See more hunter x hunter animedao

Watch Our Last Crusade or the Rise of a New World Episode 1 (https://4anime.biz/m/K66J/ep-1) at website https://4anime.biz. See more 4anime hunter x hunter