August 15, 2022 18:55
Скопје

Без вода утре дел oд Качанички пат

Од 9 часот утре вода ќе нема за дел од корисниците од индустриската зона на ул. „Качанички пат”.

ЈП Водовод и канализација – Скопје соопшти дека прекинот на водоснабдувањето ќе биде поради изведување водоводен приклучок ф-150мм на таа улица бр. 134 и ќе трае до завршување на зафатот.

sun win

sun win

sunwin.apk mới nhất sunwin.apk mới nhất tải sunwin apk

tải sunwin apk tải sunwin sunwin apk

tải sunwin apk sunwin tài xỉu tải sunwin