December 10, 2022 00:44
Скопје

Без вода утре дел од Кисела Вода и Карпош

Без вода утре од 09:00 часот ќе бидат дел од корисниците на улица „Димо Хаџи Димов” број 33 и корисниците од улица „Михаел Евтихи”, во Кисела Вода. Прекин на водоснабдувањето во истиот период ќе имаат и корисниците на булевар „Партизански Одреди” од број 58 до број 83, во Карпош. 

ЈП „Водовод и канализација” – Скопје информира дека прекин на водоснабдувањето во дел од Кисела Вода ќе има поради изведување на водоводен приклучок ф-100мм на улица „Димо Хаџи Димов” број 33, додека во дел од Карпош прекин на водоснабдувањето ќе има поради промена на затворач ф-100мм на булевар „Партизански Одреди” број 79