February 2, 2023 03:43
Скопје

Без вода улиците Коста Абрашевиќ и Панче Неделковски

Поради дефект на приклучна цевка ф-1″ на улица „Коста Абрашевиќ” 63, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „Коста Абрашевиќ” и „Панче Неделковски”.

Водоснабдувањето, како што информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје, ќе биде прекинато од 11:15 часот до завршување со санација на дефектот.