August 15, 2022 17:43
Скопје

Без вода улица во Чаир

Без вода денеска се корисниците на улицата „Стојна Стевкова” во Чаир, информираат од ЈП „Водовод и Канализација” – Скопје.

Водоснабдувањето е прекинато во 12:40 поради дефект на приклучна цевка ф1″ на улица „Стојна Стевкова” 141 и ќе трае до остранување на дефектот.

game bài sunwin

sunwin apk game bài sunwin game bài sunwin

sunwin club game bài sunwin game bài sunwin

game bài sunwin game bài sunwin game bài sunwin

tải sunwin