January 30, 2023 02:00
Скопје

Без вода три улици во Драчево

Поради дефект на улица „Бранко Заревски” 14, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од улиците „Бранко Заревски”, „Славка Динкова” и „Румена Хаџипанзова”.

Од ЈП Водовод и канализација –  Скопје информираат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:15 часот до завршување со санација на дефектот.