August 10, 2022 23:14
Скопје

Без вода три згради во Маџари

Без вода денеска од 10:30 часот ќе бидат корисниците на трите згради до Голден Арт во населбата Маџари во Скопје.

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека причина прекинот е изведување на водоводен приклучок од Ф-100 мм на улицата „Методија Андонов Ченто“, крак 1 број 6.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санирање на дефектот.