August 12, 2022 01:06
Скопје

Без вода населбата 11 Октомври

Без вода денеска ќе бидат корисниците од населбата 11 Октомври (бараки).

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација” – Скопје, прекинот во водоснабдувањето е поради реконструкција на водоводна мрежа ф-1″ на улица „Лазар Димитров” бб.