January 19, 2021 16:08
Скопје

Без вода корисниците од населбата 11 Октомври

Корисниците од населба 11 Октомври во општина Кисела Вода денеска од 12 часот ќе немаат вода, соопшти ЈП Водовод и канализација. Прекинот на водоснабдувањето е поради реконструкција на водоводна мрежа на бул. „Борис Трајковски” кај „Пелагонија” и ќе трае до завршување на интервенцијата.