February 28, 2020 10:07
Скопје

Без вода корисниците на улицата „Никола Тесла“ во Карпош

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека поради поврзување на нова водоводна мрежа од ф-150 мм на ул. Никола Тесла бб, денеска во периодот од 09.00 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат корисниците од ул. Никола Тесла. ( општина Карпош )