September 27, 2020 15:20
Скопје

Без вода корисниците на дел од улицата „Миле Поп Јорданов” во Козле

Без вода денеска ќе бидат корисниците на дел од улица „Миле Поп Јорданов” во населба Козле, од 27 па нагорните броеви.

Прекинатото водоснабдување, како што информира јавното претпријатие „Водовод и канализација” –  Скопје е поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 150м.м.на улицата „Миле Поп Јорданов” со раскрсница на улица „Брадфорска”

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 9 часот до завршување на дефектот.