December 9, 2022 13:01
Скопје

Без вода дел од Усје

Без вода денеска ќе бидат корисниците од горниот дел на село Усје кај црквата.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација”- Скопје, прекинот во водоснабдувањето е поради уличен дефект од Ф-150 мм на ул.1 / 136 во населба Усје.