December 6, 2022 21:10
Скопје

Без вода дел од Усје

Поради дефект на приклучна цевка, без вода денеска од 09 часот се дел од корисниците во село Усје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санаација на дефектот, инфотмираат од ЈП Водовод и канализација Скопје.