August 19, 2022 12:58
Скопје

Без вода дел од скопско Лисиче

Поради замена на вентили по шахти на улица „Мите Богоевски” бб, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на оваа улица од раскрсницата со „Илија Димовски – Гоце” до каналот, потоа на „Жорж Бизе”, како и на уличките број 1, 3, 5, 7, 2 и 4 во скопската населба Лисиче.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација” – Скопје водоснабдувањето ќе биде во прекин од 08:30 часот, па до завршување на зафатот.