December 1, 2022 17:46
Скопје

Без вода дел од Пинтија

Поради уличен дефект, без вода попладнево од 13 часот се корисниците од улицата „Јабланица” и делови од „Саса” и „Борис Трајковски” во населбата Пинтија.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до санација на дефектот, информира ЈП Водовод и канализација – Скопје.