October 31, 2020 07:59
Скопје

Без вода дел од населбите Хиподром и Маџари

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ известуваат дека денеска, поради дефект на затворач на улицата „Благоја Стевковски“ број 25, прекинато водоснабдување ќе имаат дел од населбите Хиподром и Маџари.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување со активностите