January 27, 2022 20:06
Скопје

Без вода дел од корисниците на улица „Серава”

ЈП Водовод и Kанализација-Скопје известува дека денеска од 11 часот без вода ќе бидат дел од корисниците на ул. „Серава” 22, во Општина Чаир, поради дефект на ППХ ф 80 мм на таа улица.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од од 11:00 часот до санирање на дефектот.

https://44anime.net/. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

4Anime My Hero Academia Season 5

BANANA FISH

4Anime 6 LOVERS

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba

4Anime Tokyo Ghoul Episode 3