August 17, 2022 15:34
Скопје

Без вода дел од Кондово и Свиларе

Поради санирање на уличен дефект од Ф-400 мм на ул. 1 во с. Кондово бб, (над Медресата) денеска со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од Медресата, куќите над и околу Медресата, дел од ул. 1 и 2 од с. Кондово, с. Свиларе и Факултетот за Верски науки, во Општина Сарај.

Како што соопштува РЦУК Скопје по добиено известување од ЈП Водовод и канализација, прекинот ќе биде од 8:00 часот, до завршување со активностите