January 16, 2022 21:12
Скопје

Без вода дел од Драчево и Долно Лисиче

Поради дефект на затворач ф-100 мм на ул.„Сердарот” бб (под пругата), денеска прекинатото водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од „Сердарот”, „Киро Фетак 1″ и дел од Долно Лисиче, информираа од ЈП „Водовод и канализација”.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:15 часот до завршување со санација на дефектот.

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

anime online Hunter x Hunter (2011)

DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO Episode 12

aniwatcher app AniWatch Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time

online anime AniWatch One Piece

AniWatch My Hero Academia Season 5