December 9, 2022 01:08
Скопје

Без вода дел од втора зона Припор

Прекинато водоснабдување денеска ќе имаат корисниците на дел од улицата „Христо Татарчев” во втора зона Припор, соопшти ЈП „Водовод и канализација” – Скопје.

Причина за прекинот на водоснабдувањето, како што посочуваат од претпријатието, е двоење во шахта на улица „Христо Татарчев” 14/36 и ќе трае до завршување со работните активности.