November 11, 2019 21:42
Скопје

Без вода делови на Центар

Од ЈП „Водовод и канализација“ е добиено известување дека поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 2 цола на улицата Орце Николов (пред Охридска банка), без водоснабдување, утре, во периодот од 9 часот до завршување на интервенцијата, ќе останат корисниците од дел од оваа улица и улиците Никола Кљусев и Скопска (општина Центар).

Нови вести

Кафаната „Кај Злате“ ќе се пренамени во дневен центар за лица со посебни потреби

Igor

По повод 75 години од ослободување на Скопје промовирана нова поштенска марка

Valentina

Коњ се шеташе низ „Рекорд“

Igor