October 27, 2020 06:58
Скопје

Без вода делови на Гази Баба

Од ЈП „Водовод и канализација“ известуваат дека поради дефект на шибер Ф – 350 мм на ул. 808, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат улицата 808 („Пивара“, „Европа“, пожарната и други фирми) и намален притисок на дел од населбата Керамидница.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8 часот до завршување со активностите (општина Гази Баба).