Скопје

Без вода делови на Автокоманда

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради дефект на водоводна мрежа со пречник 100 мм во Парк-шумата Гази Баба, без водоснабдување од 8.30 часот до завршување на интервенцијата ќе останат корисниците од улицата Менделеева и високата зона во населбата Автокоманда во општина Гази Баба.

Нови вести

Извршена првата фаза од авионско прскање против комарци

Daniela

„Прв до врв” на Водно

Daniela

„Скапоцените камења“ на скопската Чаршија стануваат видливи преку мобилна апликација

Valentina