October 27, 2020 20:32
Скопје

Без вода делови на Автокоманда, Маџари и Сингелиќ

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради реконструкција на водоводна мрежа од Ф 150 на булеварот Александар Македонски бб, водоснабдувањето ќе биде намалено од 9:00 часот до завршување на дефектот, а со намален притисок ќе бидат корисниците од населбите: Автокоманда, Маџари и Сингелиќ (општина Гази Баба).