February 2, 2023 21:52
Скопје

Батинци и Љубош без вода

Поради дефект на водоводната мрежа, без вода попладнево од 12:50 часот се корисниците од селата Батинци и Љубош.

Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до санирање на дефектот, информира ЈП Водовод и канализација – Скопје.