Скопје Спорт

Базенот Карпош затворен поради дефект во системите за греење

Поради сериозен дефект во системите за греење, пливачкиот базен нема да биде отворен за користење од денеска – ова е пораката до граѓаните и пливачките клубови која стои на влезот од врата на базенот Карпош во Скопје.

Директорот на спортскиот центар „Борис Трајковски“ вели дека енергетската криза не е причина за затворање на базенот туку дефект на системот за греење, за кого што се чека дел од Турција и уверува дека истиот ќе биде ставен во функција за две недели. Ист ваков проблем имале и пред 4 месеци и се сомневаат дека е предизвикано од  прекини во електричното напојување.

Директорот тврди дека базенот не го затвориле поради високите сметки за струја кои вели им се четирикратно зголемени.

AnimeHeaven - Watch HD Anime Online Free | AnimeHeaven.pro. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

AnimeHeaven Naruto (Dub)

anime website AnimeHeaven One Piece

AnimeHeaven The Daily Life of the Immortal King [Chinese Dub]

AnimeHeaven Tokyo Revengers (Dub)

AnimeHeaven Ranking of Kings Episode 9