Македонија

Ајде на брзи избори без техничка влада, за малите партии понуда за една изборна единица

Ајде на брзи избори без техничка влада, за малите партии понуда за една изборна единица.

ЛДП, ДОМ и ДС да не се кријат зад криминалните интереси, туку еве понуда за една изборна единица. Еве понуда да ја напуштат владата и да прифатат избори.

Единствено важно за државата е излез од 4 кризи во кои ја втурна оваа гарнитура на СДСМ и ДУИ, и тие не се решение за тие кризи.

До решавање и справување со кризите ќе дојде само со нова влада по спроведени парламентарни избори.

Доколку пречка за СДСМ или ДУИ е техничката влада, ВМРО-ДПМНЕ е подготвено да разговара да дојде до промени во изборниот законик, но и за помалите партии кои како несогласување со СДСМ и ДУИ го посочија проблемот за една изборна единица. ВМРО-ДПМНЕ е подготвено да разговара по овие прашања, ако тоа гарантира предвремени избори, кои ќе бидат решение за проблемите и кризите.

anime websites. Animeflix - your number one source for FREE anime, subbed and dubbed. Watch your favorite anime online FREE.

watch subbed anime Fairy Tail

watch subbed anime My Hero Academia Season 2 (Dub)

DON'T TOY WITH ME, MISS NAGATORO Episode 7

ANIMEFLIX Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Episode 20

ANIMEFLIX 6 LOVERS

tải go88