June 26, 2022 07:57
Македонија Скопје

Арсовска ќе потроши 670.000 евра за вработување партиски кадри, а нема пари за субвенционирање парно за скопјани

 Градоначалничката Данела Арсовска освен што покажува неспособност и незаинтересираност за проблемите на скопјани, не работи ништо.
 Наместо да менаџира единствено што го прави е да бара пари и помош од Владата.
 И покрај тоа што Владата има обезбедено 70 милиони евра за превоз во Скопје, таа бара пари од Владата за ЈСП.
 Бара пари за парно, а Владата обезбедува 80% од трошоците за актуелната цена на парното.
Истовремено, додека бара пари Арсовска вработува 109 партиски членови на ВМРО-ДПМНЕ.
 Арсовска нема пари за парно за скопјани, но издвојува 670.000 евра од парите на скопјани за вдомување партиски војници.
На Арсовска не и се даваат 1 милион евра за парно, за скопјани да не добиваат повисоки сметки за парно, но затоа нема проблем да потроши 670.000 евра за вдомување на партиски кадри.
Крајно време е Арсовска конечно да престане да бара оправдување за нејзината неспособност и да почне нешто да работи.

go88 âu mỹ go88 đổi tên miền bầu cua go88

sunwin- game đánh bài online