January 22, 2022 15:37
Скопје

Арсовска се испишмани ќе го украсува Скопје со помош од компании

Новогодишното украсување на градот Скошпје ќе почне да се реализира на 10 декември. На повикот од градоначалничката на Скопје, Данела Арсовска, до компаниите да покажат општествена одговорност за време на здравствено-економска и енергетска криза, се јавија компании заинтересирани да помогнат.

-Ова е време кога треба да се менуваат работите, кога треба да покажеме дека заедно можеме повеќе за нашиот град. На мојот повик се јавија компании кои ја покажаа својата општествена одговорност, а една од нив најави дека ќе го украси градот Скопје за Нова Година без финансиски импликации по градот – изјави градоначалничката Арсовска по средбата со компанијата Линк Медиа.

Компанијата најави дека со украсување ќе започне на 10 декември. Град Скопје и Линк Медиа спогодбено го раскинаа договорот за новогодишно украсување на Скопје, што беше склучен во месец октомври оваа година.

4anime tv. 4Anime Watch high quality 1080p online anime with English subtitles. You can watch free anime movies and movies online at 4Anime. Just sit back and relax!

4Anime Dragon Ball Super (Dub) Episode 128

JoJo's Bizarre Adventure: Golden Wind (Dub)

JUJUTSU KAISEN Episode 15

watch anime free 4Anime SK8 the Infinity (Dub)

Kiss x Sis (TV)