Економија Македонија

Арсовска: Малите фирми веднаш се напаѓаат оти само го полнат буџетот со чесна работа, ама не финансираат политички кампањи

Даниела Арсовска, претседател на Сојузот на стопански комори на својот Фејсбук профил ги коментираше критиките кон угостителите, кои вчера одлучија да не ги прифатат мерките предложени од Владата и застана во нивна одбрана.

Денес угостителскиот сектор соопшти дека нема да ги користи економските мерки, бидејќи со вакви мерки само дополнително…

Posted by Danela Arsovska on Вторник, 07 април 2020