January 22, 2022 21:13
Македонија

Арсиќ:Судскиот совет се уште ги нема добиено одлуките на Врховен суд кои се однесуваат на два предмета

Изјава на портпаролот на Судски совет, Љубиша Арсиќ, во врска со одлуките на Врховен суд.

-Судскиот совет се уште ги нема добиено одлуките на Врховен суд кои се однесуваат на два предмета, а со кои се опфатени тројца судии, и не ја знаеме содржината на образложенијата, односно немаме податок дали се укинати само одлуките за разрешување на судиите или  се укинати и решенијата за суспензија. Како и да е, според Законот за судски совет, откако ќе пристигнат одлуките на Врховен суд, а праксата вели дека одлуките стигаат за неколку седмици, постапките за судиите ќе бидат повторени од страна на комисиите формирани во Судскиот совет, а потоа новите одлуки ќе бидат конечни.

https://animefreak1.com/. AnimeFreak #1 Site to watch thousands of dubbed and subbed anime episodes including Dragon Ball Super, Attack on Titan, Naruto Shippuden, One Piece

Horimiya (Dub) Episode 8

High School DxD

My Hero Academia

watch animes AnimeFreak Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time

anime streaming Horimiya