Хроника

Апел за помош- исчезнат е Роберт Плескоњиќ од Скопје

Веќе неколку дена е исчезнат Роберт Плескоњиќ, кој излегол од дома и не се вратил.

Последните информации се дека е виден на 5 јануари во околината на Новата железничка станица во регионот каде што живее. Оттогаш му се губи секаква трага. Облечен е во темно сина фдолга јакна има бела коса и брада и е висок 182 сантиметри.

Роднините случајот го пријавиле во МВР на 6 јануари. Тие и пријателите очекуваат каква било информација за него.

Телефон за контакт е 075-400-329

AnimeDao - Watch English Subbed Anime Online | AnimeDao Official. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

Death Note

Attack on Titan Season 3 Part 2 Episode 7

AnimeDao Tokyo Revengers Episode 23

free anime online My Hero Academia

sites to watch anime Naruto: Shippuden (Dub)