Македонија

Апасиев: Жена му на Макрадули си крка тендери, а он дава пенкалца на првачињата

За борба против аерозагaдувањето предвидоа помалку пари отколку за патните трошоци на пратениците!?
Ама и тие пари не знаеја како да ги употребат, па со ребалансот на буџетот ги пренаменија.

П.С. Сеа сфаќате ли до кој степен се неспособни?

П.С.С. Важно фирмата на жена му на Макрадули нека си крка тендери, а он нека им дава пенкалца на првачињата за „зголемување на јавната свест“ – напиша на Фејсбук Димитар Апасиев.

За борба против АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО предвидоа помалку пари отколку за патните трошоци на пратениците!?Ама и тие пари не…

Posted by Димитар Апасиев on Среда, 18 септември 2019