July 26, 2021 02:23
Македонија

Анкета на студенти од ФИНКИ: Студентски проект за е-настава врз знаење на ученици/студенти

Студентите на Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство- Виктор Николиќ, Ивана Седмакова и Александар Манов направиле проект на тема „Влијание на е-настава врз квалитетот на знаење на учениците/студентите”.

-Темата ја одбравме затоа што веќе втора година како се соочуваме со вакви услови, па сакаме да има некаков напредок па да ги поттикнеме младите да ги искажат своите потреби. Проектот се состои од хипотези, анкета, неколку активности (интервју, предавања), велат студентите.

Резултати од анкетата:

AnimeHeaven anime heavene: Suppose a Kid from the Last Dungeon Boonies moved to a starter town? Episode 12

AnimeFreak animefreak my hero academia: Watch My Hero Academia Episode 13 (https://animefreak.ws/m/zjA/ep-13)