Скопје

„Анима Мунди“: Ќе бараме одговорност за секое убиено куче во „Лајка“

Здружението „Анима мунди“ бараат итен инспекциски надзор во JП „Лајка“ и констатирање на фактичка состојба колку кучиња се убиени и зошто.

-Дали одлуки за убивање носела претходната директорка и кога имало можност за вдомување на куче, дали е лажирана провала во стационарот, со цел да исчезнат документи од работењето на „Лајка“, проверка и на безбедносните камери, како и ревизија на сите продуцирани документи од работата во време на мандатот на таа директорка, стои во барањето на здружението.

free anime online. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

Naruto (Uncropped) (Dub)

Naruto (Uncropped) (Dub)

The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

free anime online So I'm a Spider, So What?

aniwatcher That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub)