January 28, 2022 23:09
Македонија

Ангелов: Заев беше колатерална штета од лошата стратегија на локалните избори

Стојанче Ангелов, директор на ЦУК во Студио 10 на ТВ24 изјави дека Заев бил колатерална штета од лошата стратегија на локалните избори.

„Очекувам преговорите за ново владино мнозинство да завршат за неколку дена. Како коалиционен партнер во владината коалиција без зачуден од стратегија, од кампањата и издигнувањето на локалните избори на ниво на референдум, погрешна стратегија, колатерална штета беше премиерот Зоран Заев. Оставката на Заев  за мене беше неочекувана, тој битката за град Скопје ја направи да се биде или не. Непотребно беше сето тоа. Во политиката нема место за емоции, таа е сурова професија. Не верувам дека се работи за емотивна одлука која Заев ја донел вечерта на изборите. Анкетите беа погрешни, резултатите беа шокантни. Во СДСМ се наметнуваше еуфорија, но јас имав поинаква перцепција. Кај голем дел од граѓаните постои незадоволство од власта“ – кажа Ангелов.

https://aniwatch1.com/. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

anime online Evangelion: 3.0+1.0 Thrice Upon a Time

animes online AniWatch BANANA FISH

AniWatch The World's Finest Assassin Gets Reincarnated in Another World as an Aristocrat

AniWatch Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway

AniWatch My Hero Academia Season 2 Episode 18