February 3, 2023 14:54
Македонија

Амбасадата на Јапонија во земјава ќе потпише договор со Универзитетската клиника за максилофацијална хирургија

– Во Амбасадата на Јапонија во земјава, амбасадорот Хиронори Савада ќе потпише договор со Универзитетската клиника за максилофацијална хирургија во вредност од 38.185 евра.

– Грант договорот ќе го потпише амбасадорот заедно со директорката на болницата проф. д-р Даница Поповиќ Моневска, соопштија од Амбасадата на Јапонија во земјава.