January 18, 2020 07:37
Магазин

Ален Делон преживеал мозочен удар

Францускиот актер Ален Делон (83) преживеа мозочен удар и се лекува во една швајцарска болница.

Здравствената состојба на Делон се влошила пред неколку недели и имал операција во француска болница, а потоа бил префрлен во Швајцарија, но неговото семејство досега не соопштило никакви информации.

Веста за мозочниот удар ја соопшти најстариот син на актерот.

Нови вести

Шпанските острови ја ограничуваат продажбата на алкохол

zane

Прекумерната тежина го забрзува стареењето на мозокот

zane

Кошмарите помагаат за подобро справување со секојдневниот стрес

zane